EXUVIANCE tuote-esittely

kauneushoitola_hoitola_siro_exuviance_tu

Käytämme ainutlaatuisia Exuviance-hoitotuotteita.

Exuviancen tuotteet perustuvat yli 40 vuoden tieteelliseen tutkimukseen ja testaukseen. Ne ovat AHA-teknologian kehittäneiden keksijöiden käsialaa. Exuviancen patentoidut ihonhoitotuotteet ovat korkealaatuisia. Ne perustuvat edistykselliseen ja jatkuvasti kehittyvään AHA-teknologiaan, jota käytetään yhdessä ihonhoidon uusimpien innovaatioiden kanssa. Päivittäisissä puhdistus- ja kuorinta-aineissa ja/tai kosteusvoiteissa käytettävät alfahydroksihapot tekevät ihosta hehkuvan ja nuorekkaamman.

Oikeassa suhteessa AHA:ta sisältävä tuote auttaa vähentämään pintajuonteiden ja ryppyjen muodostumista, kuivuutta, epäpuhtauksia ja pigmenttihäiriöitä. Exuviancen hienovaraisten happojen yhdistelmä tuottaa loistavan tuloksen. Exuviance-tuotteet sopivat kaikille, myös herkkäihoisille.

AHA on lyhenne sanasta alfahydroksihappo. Se on ihonhoidossa käytetty ainesosa, joka on saanut viime vuosikymmeninä paljon huomiota ihoa hoitavien ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta.

Esiintyy luontaisesti

Alfahydroksihapoiksi kutsutaan useita luonnollisesti esiintyviä happoja. Niitä esiintyy useissa elintarvikkeissa, kuten hedelmissä, mutta myös ihmiskeho sisältää niitä. Alfahydroksihappoja kutsutaan myös nimellä AHA-hapot tai hedelmähapot. AHA-happoja on monenlaisia, kuten sitruuna-, manteli-, omena- ja maitohappo.

AHA-hapot irrottavat kuolleita ja kuivia ihosoluja ihon uloimmasta kerroksesta. Kuolleiden ihosolujen irrottaminen stimuloi kuoriutumisprosessia. Sen ansiosta alla oleva uusi, terve iho tulee näkyviin. Iho on kirkkaampi, tasaisempi ja siloisempi. Ihon uloin kerros eli orvaskesi uusiutuu luonnostaan joka neljäs viikko. Tämä luonnollinen kuoriutumisprosessi hidastuu vuosi vuodelta ihmisen vanhetessa. Exuviancen tutkijat havaitsivat, että alfahydroksihapot normalisoivat solujen uudistumisprosessia ja edistävät ihon hyvinvointia monin tavoin. Tuloksena on nuorekkaampi ja säteilevämpi iho.

PHA – uuden sukupolven AHA

Polyhydroksihapot (PHA) muodostavat happoryhmän, jolla on kaikki AHA:n hyvät ominaisuudet, mutta jotka ovat miedompia ja sopivat paremmin herkälle iholle. Perinteisten AHA-happojen iholle tuomien hyötyjen lisäksi PHA-hapot kosteuttavat voimakkaasti ja toimivat antioksidantteina. Laktobioninen ja maltobioninen happo ovat PHA-perheen uusimmat tulokkaat. Myös ne ovat Exuviancen perustajien kehittämiä. Uuden sukupolven AHA:lla on samat uudistavat ja kuorivat ominaisuudet kuin perinteisellä AHA:lla. Kaikki polyhydroksihapot sopivat herkälle iholle ja iholle, jonka suojamekanismi on heikentynyt.