TÖIHIN?

kauneushoitola_hoitola_siro_lue_lisää_he

Tule kauneudenhoitoalan yrittäjäksi

Haluatko töihin? Etsitkö hyvää työpaikkaa jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään osaamistasi tekemällä monipuolisia hoitoja laajalle asiakaskunnalle?

Etsimme joukkoomme sopimusyrittäjäksi palveluhenkistä, vastuuntuntoista ja iloista kosmetologia. Sinulla on halua olla mukana luomassa uutta brändiä sekä saada aikaan tärkeitä ja kestäviä asiakassuhteita. Toivomme sinulta jo hieman kokemusta alalta.

Tiloissamme toimii tällä hetkellä kosmetologi päiväpainotuksella joten kaipaamme tiimiimme erityisesti ilta vahvistusta.

Kauneushoitola SIRO sijaitsee Helsingissä Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Asiakaskuntamme on vakiintunut ja alati kasvava ja meille tyytyväiset uudelleen palaavat asiakkaat ovat hyvin tärkeitä. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen elämyksen sekä alan viimeisintä osaamista.

Tarvittaessa järjestämme sinulle koulutuksen tuotesarjoihin sekä tarjoamiimme palveluihin. Tarjoamme siistin ja mukavan työtilan johon kuuluvat aineet ja välineet.

Jos sinulla on erikoistaitoja, katsomme ne eduksi.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi meille sähköpostilla osoitteeseen hoitola.siro@gmail.com ja kerro hieman itsestäsi sekä osaamisestasi.

Otamme sinuun yhteyttä jos olet etsimämme henkilö!

Terkuin,
Noora