Search
  • Noora ja Jasmin

Keitä me olemme?

Updated: Aug 26, 2020

Hoitola Siro avasi ovensa vuoden 2019 helmikuussa, Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Kasuunikuja 2 D.


Hoitolan sisustuksessa ja tunnelmassa näkyy pohjoismaisuus, puhtaus sekä kotoisa tyylikkyys. Hoitotilamme on pieni ja yksityinen, joten jokainen asiakas voi rentoutua juuri itselleen sopivalla tavalla ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä. Jokaista asiakasta palvellaan asiakkaan toiveita kunnioittaen ja hoidot räätälöidään asiakkaan mukaiseksi parasta ammattitaitoamme hyödyntäen.


Brändin takana

Hoitola Siro -Brändin on luonut logosta sisustukseen Siron toinen omistaja Noora Taijala. Noora on aiemmalta koulutukseltaan muotoilija, jonka jälkeen hän innostui kosmetologin alasta.


Noora

Kosmetologi & Toimitusjohtaja


Aloitin kosmetologin työt tammikuussa vuonna 2018 ja tätä ennen työskentelin muotoilijana erilaisissa tuote-, ja graafisensuunnittelun tehtävissä. Tällä hetkellä kosmetologityön lisäksi toimin Hoitola Siron toimitusjohtajana ja vastaan muun muassa brändimme visuaalisesta ilmeestä sekä hallinnollisista asioista ja hoitolaan tehtävistä hankinnoista.

Tärkeää tällä alalla on asiakaslähtöinen palvelu. Minulle se tarkoittaa, että haluan asiakkaalle rennon ja kiireettömän olon. Ennen kaikkea pyrin luomaan hoitokokemuksen joka on lempeä ja ihana. Käytän osaamistani kehittämällä jokaisesta tekemästäni hoidosta parhaan asiakkaalle. Nautin kun saan kuunnella ja keksiä ratkaisuja erilaisiin ihon ja hyvinvoinnin pulmiin. Vahvuuksiani ovat rauhallisuus, lämminhenkisyys ja iloisuus.


Vapaa-aikani vietän perheeni, pienen tyttäreni, mieheni ja teini-ikäisen kissani kanssa. Lomat vietämme usein etelä pohjanmaalla vanhempieni mökillä. Harrastuksiini kuuluu klassinen laulaminen sekä erilaiset käsityöt. Rakastan suunnitella ja valmistaa erilaisia leluja. Muokkaan myös paljon vaatteita sopimaan omaan tyyliini. Pyrin ostamaan uutena mahdollisimman vähän ja siksi 80% kaikista vaatteistani onkin kierrätettyä.


Jasmin

Kosmetologi & Markkinointivastaava


Ennen kosmetologiksi valmistumista tein paljon erilaisia asiakaspalvelu- ja myyntitöitä kosmetiikan, hyvinvoinnin ja kauneuden parissa. Aloin työskennellä kosmetologina kesäkuussa 2019. Nykyään olen Hoitola Siron toinen omistajista, joten kosmetologityön ohella vastaan muun muassa hoitolamme markkinoinnista ja sosiaalisen median sisällöntuotannosta. Lisäksi kontaktoin henkilöitä ja yrityksiä yhteistöiden merkeissä.


Rakastan nykyistä työtäni ja nautin kun saan palvella asiakkaita koko sydämelläni. Vahvuuksiani ovat avoimuus, ystävällisyys ja huumorintaju. Minulle tärkeimpiä arvoja työssäni ovat jokaisen asiakkaan kohtaaminen ihmisenä ja heidän kunnioittaminen sekä kuunteleminen. Parasta on toteuttaa asiakkaan toiveita ja nähdä käden jälki niin tyytyväisyydessä kuin työn tuloksessakin.


Vapaa-aikani vietän suurimmaksi osaksi perheeni (koiran, äidin ja sisarusteni) kanssa. Asumme kaikki aivan lähekkäin ja se on kyllä maailman parasta! Perhe on minulle tärkeintä tämän työn rinnalla ja sieltä saan kaiken tarvittavan tuen niin työhön kuin muihinkin asioihin joihin sitä ikinä tarvitsen.


Yhdessä haluamme jatkuvasti kehittyä alallamme ja antaa parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Liikekumppaneina täydennämme, motivoimme ja inspiroimme toisiamme.


Lämpimästi tervetuloa hoitolaamme!

Terkuin Noora & Jasmin

208 views0 comments