KASVOHOIDOT

kauneushoitola_hoitola_siro_ihonpuhdistu

Exuviance Basic   (45 min)

Rentouttava hoito joka sopii kaikille ihotyypeille.

Sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvo-,decoltee- ja hartiahieronta, naamio ja ihotyypille sopivat loppuvoiteet.

Exuviance Classic   (60 min)

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee juonteita ja epäpuhtauksia.

 

Sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvo-, decoltee- ja hartiahieronta, naamio ja ihotyypille sopivat loppuvoiteet.

Exuviance Syväpuhdistava  (75 min)

Syväpuhdistava, rentouttava ja tehokas ihon hehkua lisäävä hoito, joka sisältää AHA-happokuorinnan, perusteellisen mekaanisen puhdistuksen sekä ihanaa hemmottelua kasvo-, decoltee- ja hartiahieronnan muodossa. Hoitoa suositellaan ensimäiseksi hoidoksi. Tuotteet valitaan aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaan.

 

Sisältö: alkupuhdistus, happokuorintaa tehostava Booster, AHA-happokuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvohieronta, naamio, decoltee- ja hartiahieronta sekä loppuvoiteet.

Exuviance Radiance Peel  (60 min)

On todella tehokas retinolikuorinta, joka kuorii ihoa ja stimuloi solujen uusiutumista. Lisäksi se parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. Hoito sopii kaikille, jotka kaipaavat ihollensa uutta hehkua! Lisäksi se sopii hyvin myös akneiholle ja rasvoittuvalle iholle. 

 

Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona 8 tunnin vaikutusajan kuluttua tai saamiesi ohjeiden mukaisesti. Noin 2–3 päivän kuluttua iho saattaa ruveta hilseilemään, mitä kestää muutaman päivän ihotyypistä riippuen. Viikon kuluttua iho on täysin palautunut ja tuntuu/näyttää kimmoisammalta, sileämmältä ja hehkuvammalta!

 

Tuloksia on nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaan lopputuloksen saa sarjahoidolla, jota suositellaan tehtäväksi 4-6 viikon välein.

Sisältö: puhdistus, kasvo-, decoltee- ja hartiahieronta, naamio ja Radiance Peel-kuorinta.

Exuviance Pikakasvohoito yksi  (20-30 min)

Hoidossa käytettävä AHA-happokuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Happokuorinnalla voidaan häivyttää ja ehkäistä arpia, juonteita ja pigmenttimuutoksia iholla. Näin ollen ihosta tulee kuulas ja ihon nuorekkuus säilyy.

Sisältö: alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, naamio ja ihotyypille sopivat loppuvoiteet.

Hinta 42€

Exuviance Pikakasvohoito kaksi (30-40 min)

Hoito sopii epäpuhtaan ihon pikapuhdistukseen tai ylläpitämään ihon hyvää kuntoa. Hoidossa käytettävä AHA-happokuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Happokuorinnalla voidaan häivyttää ja ehkäistä arpia, juonteita ja pigmenttimuutoksia iholla. Näin ollen ihosta tulee kuulas ja ihon nuorekkuus säilyy.

Sisältö: alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja ihotyypille sopivat loppuvoiteet.

Hinta 52€

Exuviance Rosacea eli ruusufinni -hoito (60 min)

Ruusufinnille tarkoitetussa hoidossa käytetään patentoitua polyhydroksihappoa (PHA), soveltuen hyvin atooppisesta ihottumasta ja ruusufinnistä kärsiville. Hoito elvyttää ja hoitaa ihoa sekä rentouttaa koko kehoa ja mieltä.

Sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvo- decoltee-ja hartiahieronta, naamio, seerumi ja ihotyypille sopiva hoitovoide.

Hinta 72€

Couperosa kasvohoito (60 min)

Erityisesti herkälle ja couperosaiholle tarkoitettu hoito, joka vahvistaa ja suojaa pieniä verisuonia sekä kosteuttaa ja antaa elinvoimaa iholle. Viilentää ja rauhoittaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Lievittää ihoärsytystä, pehmentää ja kevyesti kirkastaa ihoa.

Sisältö: alkupuhdistus, ihotyypille sopiva kuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvo-, decoltee- ja hartiahieronta,

naamio sekä loppuvoiteet.

Hinta 75€