ERIKOISKASVOHOIDOT

kauneushoitola_hoitola_siro_timanttimikr

Radiofrekvenssi, kasvojen kohotushoito (60 min)

Hoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista ja rasvasolut kutistuvat. Iho tiivistyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, timanttimikrohionta, RF-laitehoito, kosteuttava naamio.

Hinta 139€
Hoito saatavilla kasvoille myös yhdelle 55€ tai kahdelle alueelle 70€.

Lue lisää RF-hoidosta

Ultraäänikasvohoito (60 min)

Ultraäänihoito on hellävarainen ihon syväpuhdistaja. Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa, syväpuhdistaa huokosia sekä kirkastaa, elvyttää ja kiinteyttää ihoa.

Hoito sisältää ultraääni-puhdistuksen ja hoitoampullin imeytyksen, ihotyypin mukaisen naamion sekä loppuvoiteen.

Timanttimikrohionta (45 min)

Timanttimikrohionta perustuu säädettävän imun ja timanttipäiden yhteisvaikutukseen, joka kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa sekä kiinteyttää ja heleyttää ihoa ja tekee siitä vähitellen tasaisemman.

Hoito sisältää mikrohionnan, naamion ja hoitovoiteen

CarboDerm-terapiahoito (60 min)

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, CarboDerm naamio ja ihotyypille sopiva naamio.

Selluliitti, pigmentti, akne, juonteet, raskausarvet… Mikä ikinä ongelmasi onkaan, vastaus siihen on täysin neulaton hoitomuoto CarboDerm.  CarboDerm-terapiassa geelin ja naamioliinan yhteisvaikutuksessa tuottama CO2kulkeutuu geelikerroksen läpi saaden aikaan Bohrin efektin, jolloin hemoglobiini tuottaa ja vapauttaa ihosoluille runsaasti happea, aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja proteiinisynteesiä sekä poistaa kuona-aineita.

  • Ei paranemisaikaa

  • Ihoa voidaan pestä ja meikata välittömästi hoidon jälkeen

  • Ei sivuvaikutuksia

  • Voidaan käyttää muiden esteettisten hoitojen jälkeen tai yhteydessä.

Hinta kasvoille 98€

Mesopen-mikroneulaushoito (60-90 min)

  • Mesopenhoito sisältäen ampullin ja kollageeninaamion Hinta 150 €

  • Mesopenhoito sisältäen ampullin ja CarboDerm-naamion Hinta 180 €

  • Mesopenhoito yhdelle alueelle, kollageeniseerumi ja naamio Hinta 75 €

  • Mesopenhoito kahdelle alueelle, kollageeniseerumi ja naamio Hinta 100 €

Mesopen on elektroninen mesoterapiakynä joka edistää elimistön tuottaman kollageenin kasvua käsitellyllä alueella ja takaa pitkäaikaiset hoitotulokset, sekä edistää ihonhoitotuotteiden imeytymistä syvemmälle ihokudokseen. Hoito on hyvä ehkäisemään juonteiden muodostumista sekä korjaamaan jo ilmestyneitä ryppyjä. Mesopen on erinomainen hoitomuoto myös veltostuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle, laajentuneisiin ihohuokosiin ja aknearpiin sekä hyperpigmentaatioon Voidaan käyttää myös silmänympärysalueella.

Hoito on turvallinen, luotettava ja tehokas. Neulojen pituus ja värähtelyn taajuus valitaan hoidon tarpeiden mukaan. Samalla hoidon vaikutusta lisätään imeyttämällä tehoseerumit syvempiin kudoksiin ja näin maksimoidaan hoitotuotteiden tehoa moninkertaiseksi.

 

Hoidon jälkeinen paranemisaika on lyhyt, eikä hoito aiheuta iholle pysyviä vaurioita. Hoitomuoto soveltuu kaikille ihotyypeille.

Hoito suositellaan sarjahoitona 5-6 krt noin kerran kuukaudessa.