HEMMOTTELUHOIDOT

Kuumakivihieronta (60 min)

Hieronta tehdään ihanan tuntuisilla sileillä lämmitetyillä kivillä, jotka helpottava kireitä lihaksia ja saavat sinut rentoutumaan. Tämä hoito on hemmottelua alusta loppuun.

Ensin iho valmistellaan hierontaa varten kuivaharjaamalla ja sen jälkeen iho puhdistetaan. Tämän jälkeen aloitetaan hieronta.

Hinta 65€

Kuumakivihieronta selkään (30 min)

Tässä hoidossa hierotaan lämpimillä kivillä selkää. Hoito rentouttaa kireitä lihaksia ja parantaa verenkiertoa.

 

Ensin iho valmistellaan kuivaharjaamalla ja sen jälkeen iho puhdistetaan. Tämän jälkeen aloitetaan hieronta.

Hinta 35€

Hemmottelupaketti (100min)

Hoidossa tehdään kuumakivihieronta koko vartalolle sekä hemmotteleva kasvohoito. Kuumakivihieronta helpottaa kireitä lihaksia ja kasvohoito parantaa ihon verenkiertoa. Yhdessä hoidot auttavat sinua ja lihaksia rentoutumaan.

 

Aluksi vartalon iho valmistellaan kuivaharjaamalla ja sen jälkeen iho puhdistetaan. Tämän jälkeen aloitetaan kuumakivihieronta, kun käännyt selällesi kasvot puhdistetaan pehmeällä harjalla ja sen jälkeen tehdään kasvohieronta. Naamion vaikuttaessa hierotaan vartalo kuumakivillä.

Hinta 80€

Hemmotteleva kasvohoito (45 min)

Tämä kasvohoito parantaa ihon verenkiertoa ja auttaa lihaksia rentoutumaan. Hoito on ihana hetki itselle.

Aluksi kasvot puhdistetaan pehmeällä harjalla ja sen jälkeen tehdään kasvohieronta. Lopuksi valitaan iholle sopiva naamio jonka vaikuttaessa käsille tehdään hierontaa sileillä kuumakivillä.

Hinta 45€

Aromahieronta (60 min)

Aromahieronta on lempeä, rauhallisilla kevyillä liikkeillä tehty kokovartalohieronta. Aromahieronta on hoito joka tehdään lämpimällä öljyllä, johon sekoitetaan haluamaasi tuoksua.  Hieronta rauhoittaa, rentouttaa ja helpottaa lihassärkyä.

 

Hieronta aloitetaan kuivaharjauksella jonka jälkeen iho puhdistetaan. Tämän jälkeen aloitetaan hieronta.

Hinta 60€

Klassinen kasvohieronta (35 min)

Kasvohieronta rentouttaa kasvon alueen lihaksia ja on todellinen stressin helpottaja.  Hieronta vilkastaa kasvojen verenkiertoa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä virkistää mieltä.

Hieronta aloitetaan kasvojen, kaulan ja decolteen puhdistuksella jonka jälkeen hieronta tehdään.

Voit halutessasi lisätä kasvohierontaan sinulle sopivan kasvonaamion 5€ lisähintaan.

Hinta 35€